Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/43149
Nhan đề: | Characterization of kappa-carageenan from the red alga kappaphycus striatum |
Tác giả: | Le, Dinh Hung Dang, Thi Huong |
Từ khoá: | Carrageenophytes Kappa-carrageenan Kappaphycus striatum Properties Structure |
Năm xuất bản: | 2020 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Journal of Biotechnology;Vol. 18, No. 02 .- P.197-208 |
Tóm tắt: | The red alga Kappaphycus striatum is an economically important species and extensively cultivated in Vietnam as a material source for carrageenan production. To evaluate carrageenan quality, the characterization of carrageenan extracted from this area was investigated. As a result, chemical composition of carrageenan consists of 32.4% of 3,6 anhydrogalactose and 24.3% of sulfate. Gelling and melling temperatures are 34.4°C and 55.6°C, respectively. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/43149 |
ISSN: | 1811-4989 |
Bộ sưu tập: | Công nghệ sinh học |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 2.23 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.12.76.168 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.