Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/43149
Nhan đề: Characterization of kappa-carageenan from the red alga kappaphycus striatum
Tác giả: Le, Dinh Hung
Dang, Thi Huong
Từ khoá: Carrageenophytes
Kappa-carrageenan
Kappaphycus striatum
Properties
Structure
Năm xuất bản: 2020
Tùng thư/Số báo cáo: Journal of Biotechnology;Vol. 18, No. 02 .- P.197-208
Tóm tắt: The red alga Kappaphycus striatum is an economically important species and extensively cultivated in Vietnam as a material source for carrageenan production. To evaluate carrageenan quality, the characterization of carrageenan extracted from this area was investigated. As a result, chemical composition of carrageenan consists of 32.4% of 3,6 anhydrogalactose and 24.3% of sulfate. Gelling and melling temperatures are 34.4°C and 55.6°C, respectively.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/43149
ISSN: 1811-4989
Bộ sưu tập: Công nghệ sinh học

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
2.23 MBAdobe PDF
Your IP: 3.12.76.168


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.