Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/43152
Nhan đề: | Angiotensin-converting enzyme inhibitory and antibacterial activities of low molecular weight peptides derived from spent brewer’s yeast |
Tác giả: | Pham, Thi Thu Hien Cao, Hai Yen Pham, Thi Hang Nga Quan, Le Ha Dang, Thi Thu |
Từ khoá: | ACE inhibitory activity Antibacterial activity Low molecular weight peptide Spent brewer's yeast |
Năm xuất bản: | 2020 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Journal of Biotechnology;Vol. 18, No. 02 .- P.331-340 |
Tóm tắt: | According to the World Health Organization (WHO), hypertension is one of the most common chronic diseases. Cardiovascular disease causes 17.5 million deaths each year, in which hypertension is a direct cause to the death of up to 40%. This hypertension is caused by angiotensin-converting enzyme (ACE). ACE inhibitors consider as an effective therapy in hypertension treatment. Many ACE inhibitors are synthesized by Chemical pathways to control high blood pressure. however, these drugs often cause side effects. Therefore, in the last two decades, many authors have been interested in studying and producing a variety of ACE inhibitory peptides, which are naturally derived (plants, animals, and microorganisms) that help reduces blood pressure and less cause side effects. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/43152 |
ISSN: | 1811-4989 |
Bộ sưu tập: | Công nghệ sinh học |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 1.99 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 18.191.165.187 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.