Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/43152
Nhan đề: Angiotensin-converting enzyme inhibitory and antibacterial activities of low molecular weight peptides derived from spent brewer’s yeast
Tác giả: Pham, Thi Thu Hien
Cao, Hai Yen
Pham, Thi Hang Nga
Quan, Le Ha
Dang, Thi Thu
Từ khoá: ACE inhibitory activity
Antibacterial activity
Low molecular weight peptide
Spent brewer's yeast
Năm xuất bản: 2020
Tùng thư/Số báo cáo: Journal of Biotechnology;Vol. 18, No. 02 .- P.331-340
Tóm tắt: According to the World Health Organization (WHO), hypertension is one of the most common chronic diseases. Cardiovascular disease causes 17.5 million deaths each year, in which hypertension is a direct cause to the death of up to 40%. This hypertension is caused by angiotensin-converting enzyme (ACE). ACE inhibitors consider as an effective therapy in hypertension treatment. Many ACE inhibitors are synthesized by Chemical pathways to control high blood pressure. however, these drugs often cause side effects. Therefore, in the last two decades, many authors have been interested in studying and producing a variety of ACE inhibitory peptides, which are naturally derived (plants, animals, and microorganisms) that help reduces blood pressure and less cause side effects.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/43152
ISSN: 1811-4989
Bộ sưu tập: Công nghệ sinh học

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
1.99 MBAdobe PDF
Your IP: 18.191.165.187


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.