Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/43155
Nhan đề: | Effects of salinity and shaking condition on the growth and virulence of vibrio paracetamol yticus |
Tác giả: | Tran, Ngoc My Hanh Tran, Van Nhi Nguyen, Thi Thu Hoai |
Từ khoá: | Vibrio parahaemolyticus Acute Hepatopancreatic Necrosis Disease (AHPND) Extracellular enzymes Growth Salinity Shaking condition Virulence |
Năm xuất bản: | 2020 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Journal of Biotechnology;Vol. 18, No. 02 .- P.349-362 |
Tóm tắt: | Vibrio parahaemolyticus is a gram-negative halophilic bacterium thai is found in estuarine, marine and Coastal environment. This organism is the major causative angel of Early Mortality Syndrome (EMS) or Acute Hepatopancreatic Necrosis Disease (AHPND) which resulted in serious damages to cultured shrimp industry. Understanding the effect of environmental factors on the growth and virulence of this potential pathogen would be beneficial lbr preventing its outbreak. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/43155 |
ISSN: | 1811-4989 |
Bộ sưu tập: | Công nghệ sinh học |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 3.23 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.145.108.87 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.