Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/47456
Nhan đề: | Impact of competitive strategy on business performance of Vietnamese food enterprises |
Tác giả: | Nguyen, Hoang Viet Nguyen, Thi My Nguyet |
Từ khoá: | Business performance Competitive strategy Differentiation strategy Focus strategy Low cost strategy Vietnamese food enterprises |
Năm xuất bản: | 2019 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Journal of Trade Science;No.02, Vol.07.- P.11-19 |
Tóm tắt: | This study investigates the inpact of competitive strategy on business performance of Vietnam food enterprises. Based on a sample of 130 Vietnamese food enterprises, this study confirms the hypothesis that the competitive strategy has a positive effect on business performance. The results indicate that competitive strategy bases on some competitive compentencies. These findings will support Vietnamese food enterprises in selecting and developing competitive strategy to be more effective. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/47456 |
ISSN: | 1859-3666 |
Bộ sưu tập: | Khoa học Thương mại (Journal of Trade science) |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 2.57 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 18.190.176.244 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.