Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/4948
Nhan đề: Study of the effect of gamma-irradiation on the activation energy value from the thermoluminescence glow curve
Tác giả: Nguyễn, Duy Sang
Từ khoá: Thermoluminescence
Activation energy
Gamma-irradiation
Chilli
Năm xuất bản: 2016
Tùng thư/Số báo cáo: Journal of Taibah University for Science;11 .- p.1221–1225
Tóm tắt: Chilli powder samples were irradiated by a ⁶⁰Co gamma source at absorbed doses of 2, 4, 6 and 8 kGy. This study calculates the activation energy value (E) from the thermoluminescence (TL) glow curves using the initial rise method (IR). For non-irradiated samples, the E value is 0.58 eV, whereas the irradiated samples have a higher value of 0.84 eV. This difference allows us to distinguish between irradiated and non-irradiated chilli powder and to assess the dose of gamma-irradiated samples.
Định danh: http://localhost:8080//jspui/handle/123456789/4948
Bộ sưu tập: Tạp chí quốc tế

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_1.1 MBAdobe PDFXem
Your IP: 3.144.227.73


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.