Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/4956
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DCGiá trị Ngôn ngữ
dc.contributor.authorYuliana, Maria-
dc.contributor.authorHuỳnh, Liên Hương-
dc.contributor.authorSoetaredjo, Felycia Edi-
dc.contributor.authorFaika, Sitti-
dc.contributor.authorJu, Yi-Hsu-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Bích Thuyền-
dc.date.accessioned2018-11-20T03:30:37Z-
dc.date.available2018-11-20T03:30:37Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080//jspui/handle/123456789/4956-
dc.description.abstractLong chain phenols contained in cashew nut shell liquid have important applications. Anacardic acids and cardols are extensively used in the pharmaceutical industry, while cardanols find use in resins, coating and polymer industries. In this work, a two-step reversed-phase silica gel column chromatography was employed to purify these major phenols in cashew nut shell liquid (CNSL). 6-Pentadecyl salicylic acid (C₂₂H₃₆O₃, 98.8% purity and 82.4% recovery), 5-pentadecyl resorcinol (C₂₁H₃₆O₂, 99.3% purity and 80.7% recovery) and 3-pentadecyl phenol (C₂₁H₃₆O, 99.2% purity and 81.8% recovery) were successfully obtained and identified by ¹H and ¹³C NMR, FTIR, mass spectrometry and elemental analysis.vi_VN
dc.language.isoenvi_VN
dc.relation.ispartofseriesJournal of the Taiwan Institute of Chemical Engineers;45 .- p.2187-2193-
dc.subjectAnacardium occidentale L.vi_VN
dc.subjectCashew nut shellvi_VN
dc.subjectTwo-step column chromatographyvi_VN
dc.subjectAnacardic acidvi_VN
dc.subjectCardanolvi_VN
dc.subjectCardolvi_VN
dc.titleSeparation and purification of cardol, cardanol and anacardic acid from cashew (Anacardium occidentale L.) nut-shell liquid using a simple two-step column chromatographyvi_VN
dc.typeArticlevi_VN
Bộ sưu tập: Tạp chí quốc tế

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_930.29 kBAdobe PDFXem
Your IP: 216.73.216.3


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.