Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54557
Nhan đề: Hoàn thiện quy trình sản xuất glucomannan từ lát nưa khô (Amorphopliallus konjac K. Koch) ở quy mô công nghiệp
Tác giả: Trần, Hồng Đăng
Vũ, Quý Chiên
Nguyễn, Văn Thịnh
Lê, Quang Thảo
Duong, Minh Tân
Nguyễn, Văn Hùng
Bùi, Quốc Thái
Từ khoá: Glucomannan
Amorphophallus konjac
Isolation
Năm xuất bản: 2018
Tùng thư/Số báo cáo: Tạp chí Dược học;Số 506 .- Tr.62-67
Tóm tắt: Isolation of giucomannan from the dried Konjac slices (Amorphophallus konjac K. Koch) was investigated to enlarge to an Industrial scale by combination of dry and wet processing techniques. The Konjac slices were crushed and smoothed In grinding mills coupled with an exhausting fan system. The obtained powders of particle size < 0.125 mm was isolated with ethanol 36%. The solvent and dissolved impurities were removed centrifuge. The collected glucomannan was dried by hot-air and vacuum drying instrument in in the combination at 80 -85°C. Ethanol in waste liquids was recycled in ethanol distillation tower and was re-used for the next wet process. Practically, this process enjoyed an Industrial practice at large-scale (1000 kg material per batch) in Truong Tho Pharmaceutical J.S.C. In general, the proposed process proved stable, yielded desirably high quality product (glucomannan content > 90%).
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54557
ISSN: 0866-7861
Bộ sưu tập: Dược học

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
4.06 MBAdobe PDF
Your IP: 18.223.237.29


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.