Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54577
Nhan đề: | Xây dựng công thức và quy trình bào chế cốm pha hỗn dịch chứa glucomannan từ củ nưa (Amorphophallus paeoniifolius) trồng tại Thừa Thiên Huế |
Tác giả: | Nguyễn, Thị Hoài Ngô, Thị Kim Cúc Nguyễn, Hồng Trang |
Từ khoá: | Glucomannan Oral suspension granules The optimal formula |
Năm xuất bản: | 2018 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Tạp chí Dược học;Số 508 .- Tr.5-9,20 |
Tóm tắt: | Influence of the insoluble glucomannan extracted from Amorphophallus paeoniifolius (Dennst.) Nicolson species cultivated in Thua Thiên Hue was evaluated as one of the formulation variables on the quality criteria such as a - angle, of some oral suspensions. Granules were prepared by fluid bed dryer. Experiments were designed and optimized by Modde 8.0 software and Inform 3.1 software. The obtained suspensions were yellowish white in colour, with smooth flow, homogeneous in particle size and well meeting the fundamental quality standards. The suspension particles ware visible to the naked eye (as thus, larger than 1.0 micrometer), showed kinetically stable over a large period of time. Practically, the suspensions remained stable after 3 minutes and moisture content < 5%. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54577 |
ISSN: | 0866-7861 |
Bộ sưu tập: | Dược học |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 3.91 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.138.178.162 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.