Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54578| Nhan đề: | Nghiên cứu bào chế phytosome chứa polyphenol chiết xuất từ lá chè xanh (Camellia sinensis L.) |
| Tác giả: | Nguyễn, Trọng Điệp Nguyễn, Hoàng Hiệp Nguyễn, Thị Thanh Hằng Trần, Kim Thanh Vũ, Bình Dương |
| Từ khoá: | Green tea Polyphenol Phytosome |
| Năm xuất bản: | 2018 |
| Tùng thư/Số báo cáo: | Tạp chí Dược học;Số 508 .- Tr.10-15 |
| Tóm tắt: | A technical procedure was developed for preparation of phytosome dosage forms of the leaf polyphenols of the Vietnamese green tea (Camellia sinensis L.) with phosphatidylcholine (PC). The PP-PC complex forming reaction was optimized as follows: The reaction solvent - ethanol at 60%; the ratio of PP/PC -14; reaction temperature - 40°C; reaction time - 2 hrs. The obtained solutions were spray-dried to get phytosome products (PHY) in form of light yellow powder with the particle size of about a few micrometers; the total content of PP was 271.02 ± 13.92 mg/g, the content of PP in the complex 251.60 ± 12.91 mg/g, and the drug entrapment percentage 85.69 ± 4.40%. The complexity between PP and PC was demonstrated by DSC, FTIR, X-ray diffraction. |
| Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54578 |
| ISSN: | 0866-7861 |
| Bộ sưu tập: | Dược học |
Các tập tin trong tài liệu này:
| Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
|---|---|---|---|---|
| _file_ Giới hạn truy cập | 3.9 MB | Adobe PDF | ||
| Your IP: 216.73.216.181 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.