Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54578
Nhan đề: Nghiên cứu bào chế phytosome chứa polyphenol chiết xuất từ lá chè xanh (Camellia sinensis L.)
Tác giả: Nguyễn, Trọng Điệp
Nguyễn, Hoàng Hiệp
Nguyễn, Thị Thanh Hằng
Trần, Kim Thanh
Vũ, Bình Dương
Từ khoá: Green tea
Polyphenol
Phytosome
Năm xuất bản: 2018
Tùng thư/Số báo cáo: Tạp chí Dược học;Số 508 .- Tr.10-15
Tóm tắt: A technical procedure was developed for preparation of phytosome dosage forms of the leaf polyphenols of the Vietnamese green tea (Camellia sinensis L.) with phosphatidylcholine (PC). The PP-PC complex forming reaction was optimized as follows: The reaction solvent - ethanol at 60%; the ratio of PP/PC -14; reaction temperature - 40°C; reaction time - 2 hrs. The obtained solutions were spray-dried to get phytosome products (PHY) in form of light yellow powder with the particle size of about a few micrometers; the total content of PP was 271.02 ± 13.92 mg/g, the content of PP in the complex 251.60 ± 12.91 mg/g, and the drug entrapment percentage 85.69 ± 4.40%. The complexity between PP and PC was demonstrated by DSC, FTIR, X-ray diffraction.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54578
ISSN: 0866-7861
Bộ sưu tập: Dược học

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
3.9 MBAdobe PDF
Your IP: 3.15.229.217


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.