Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54583
Nhan đề: | Nghiên cứu xây dựng tiêu chuẩn chất lượng bột cao khô bán chi liên |
Tác giả: | Hoàng, Việt Dũng Nguyễn, Đình cần Vương, Thị Phương Dung Lê, Thị Kim Loan |
Từ khoá: | Dry extract Scutellaria barbata Quality standard |
Năm xuất bản: | 2018 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Tạp chí Dược học;Số 508 .- Tr.32-36 |
Tóm tắt: | In view that Scutellaria barbata D. Don is commonly used in the folk medicine owing to various biological effects such as anticancer, anti-inflammatory, antibacterium, diuretic ...but the common way of use is inconvenient, mainly by boiling with water for drink, the plant dried powdered extracts were prepared. For quality control, the products (dried extract powders) were charaterized and standardized in the following criteria: description, loss on drying, particle size, identification, quantification, total ash, heavy metal and limit of bacterial infection. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54583 |
ISSN: | 0866-7861 |
Bộ sưu tập: | Dược học |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 3.45 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.139.236.144 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.