Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54583
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DCGiá trị Ngôn ngữ
dc.contributor.authorHoàng, Việt Dũng-
dc.contributor.authorNguyễn, Đình cần-
dc.contributor.authorVương, Thị Phương Dung-
dc.contributor.authorLê, Thị Kim Loan-
dc.date.accessioned2021-06-08T09:16:29Z-
dc.date.available2021-06-08T09:16:29Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.issn0866-7861-
dc.identifier.urihttps://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54583-
dc.description.abstractIn view that Scutellaria barbata D. Don is commonly used in the folk medicine owing to various biological effects such as anticancer, anti-inflammatory, antibacterium, diuretic ...but the common way of use is inconvenient, mainly by boiling with water for drink, the plant dried powdered extracts were prepared. For quality control, the products (dried extract powders) were charaterized and standardized in the following criteria: description, loss on drying, particle size, identification, quantification, total ash, heavy metal and limit of bacterial infection.vi_VN
dc.language.isovivi_VN
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Dược học;Số 508 .- Tr.32-36-
dc.subjectDry extractvi_VN
dc.subjectScutellaria barbatavi_VN
dc.subjectQuality standardvi_VN
dc.titleNghiên cứu xây dựng tiêu chuẩn chất lượng bột cao khô bán chi liênvi_VN
dc.typeArticlevi_VN
Bộ sưu tập: Dược học

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
3.45 MBAdobe PDF
Your IP: 216.73.216.3


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.