Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54627
Nhan đề: | Nghiên cứu điều chế bột cao khô bán chi liên (Scutellaria barbata D. Don) bằng phương pháp sấy |
Tác giả: | Nguyễn, Đình cần Bùi, Thị Bích Vân Nguyễn, Văn Thư Lê, Thị Kim Loan Hoàng, Việt Dũng |
Từ khoá: | Scutellaria barbata Dry extract powder |
Năm xuất bản: | 2018 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Tạp chí Dược học;Số 509 .- Tr.41-44 |
Tóm tắt: | Dry extract powders from Scutellaria barbata (D. Don) were prepared. By investigating the influential factors such as solvent; extraction (method, duration and times), excipient and its ratio, drying temperature and time, the process was proposed as: Reflux with ethanol 70% by 3 times, each for one hour; the obtained extracts are concentrated to the moisture of 25%, add starch at the ratio of 20% compared with the solid content; dry the obtained mixture at 9ữC for 13 hrs, then grind the dry to powders. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54627 |
ISSN: | 0866-7861 |
Bộ sưu tập: | Dược học |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 3.34 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 18.227.105.110 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.