Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54642| Nhan đề: | Tổng hợp và xác định độ tinh khiết của S-allyl-L-cystein |
| Tác giả: | Huỳnh, Phương Thảo Nguyễn, Đức Tuấn Đỗ, Châu Minh Vĩnh Thọ |
| Từ khoá: | S-Allyl-L-cystein Synthesis Photo diode arrays System suitability |
| Năm xuất bản: | 2018 |
| Tùng thư/Số báo cáo: | Tạp chí Dược học;Số 509 .- Tr.64-69 |
| Tóm tắt: | The main bioactive compound of black garlic. S-allyl-L-cysteine (SAC), was synthesized by reaction of L-cysteine and allyl bromide. The synthesis yield was above 50%, the obtained SAC achieved the purity was > 99%. Moreover, an HPLC method for qunatitative determination of S-allyl-L-cysteine was developed: Column - C18; Detector- 208 nm; Mobile phase -ACN:H20 (5:95). Validated according to the International Conference on Harmonization (ICH) guidelines, the HPLC method showed desriabie selectivity, wide linearity range, high precision and accuracy. |
| Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54642 |
| ISSN: | 0866-7861 |
| Bộ sưu tập: | Dược học |
Các tập tin trong tài liệu này:
| Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
|---|---|---|---|---|
| _file_ Giới hạn truy cập | 4.29 MB | Adobe PDF | ||
| Your IP: 216.73.216.181 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.