Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54642
Nhan đề: Tổng hợp và xác định độ tinh khiết của S-allyl-L-cystein
Tác giả: Huỳnh, Phương Thảo
Nguyễn, Đức Tuấn
Đỗ, Châu Minh Vĩnh Thọ
Từ khoá: S-Allyl-L-cystein
Synthesis
Photo diode arrays
System suitability
Năm xuất bản: 2018
Tùng thư/Số báo cáo: Tạp chí Dược học;Số 509 .- Tr.64-69
Tóm tắt: The main bioactive compound of black garlic. S-allyl-L-cysteine (SAC), was synthesized by reaction of L-cysteine and allyl bromide. The synthesis yield was above 50%, the obtained SAC achieved the purity was > 99%. Moreover, an HPLC method for qunatitative determination of S-allyl-L-cysteine was developed: Column - C18; Detector- 208 nm; Mobile phase -ACN:H20 (5:95). Validated according to the International Conference on Harmonization (ICH) guidelines, the HPLC method showed desriabie selectivity, wide linearity range, high precision and accuracy.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54642
ISSN: 0866-7861
Bộ sưu tập: Dược học

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
4.29 MBAdobe PDF
Your IP: 3.141.41.109


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.