Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54642
Nhan đề: | Tổng hợp và xác định độ tinh khiết của S-allyl-L-cystein |
Tác giả: | Huỳnh, Phương Thảo Nguyễn, Đức Tuấn Đỗ, Châu Minh Vĩnh Thọ |
Từ khoá: | S-Allyl-L-cystein Synthesis Photo diode arrays System suitability |
Năm xuất bản: | 2018 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Tạp chí Dược học;Số 509 .- Tr.64-69 |
Tóm tắt: | The main bioactive compound of black garlic. S-allyl-L-cysteine (SAC), was synthesized by reaction of L-cysteine and allyl bromide. The synthesis yield was above 50%, the obtained SAC achieved the purity was > 99%. Moreover, an HPLC method for qunatitative determination of S-allyl-L-cysteine was developed: Column - C18; Detector- 208 nm; Mobile phase -ACN:H20 (5:95). Validated according to the International Conference on Harmonization (ICH) guidelines, the HPLC method showed desriabie selectivity, wide linearity range, high precision and accuracy. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/54642 |
ISSN: | 0866-7861 |
Bộ sưu tập: | Dược học |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 4.29 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.14.130.136 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.