Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/61300
Nhan đề: Secondary metabolites produced by marine actinomycete streptomyces sp. G246
Tác giả: Do, Thi Quynh
Doan, Thi Mai Huong
Tran, Van Hieu
Truong, Bich Ngan
Le, Thi Hong Minh
Vu, Thi Quyen
Nguyen, Thi Hoang Anh
Murphy, Brian T.
Pham, Van Cuong
Từ khoá: Streptomyces
Marine microorganism
Actinomycete
Antimicrobial
Solid state fermentation
Secondary metabolites
Năm xuất bản: 2021
Tùng thư/Số báo cáo: Vietnam Journal of Science and Technology;Vol.59, No.01 .- P.01-08
Tóm tắt: In a recent study, we described two new lavandulylated flavonoids, along with eight known compounds from the culture broth of a Streptomyces sp. (strain G246), isolated from the sponge Halichondria panicea, collected in the sea of Son Tra peninsula (Da Nang). A comparison study was conducted to differentiate between solid and liquid fermentation technique for secondary metabolites production of strain G246. In this paper, we report the isolation and structural characterization of nine secondary metabolites (1-9) from strain G246 by solid state fermentation. Compound 2 was the only one similarity between these fermentation techniques.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/61300
ISSN: 2525-2518
Bộ sưu tập: Vietnam journal of science and technology

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
2.34 MBAdobe PDF
Your IP: 18.225.254.192


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.