Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/63824
Nhan đề: | Protein hydrolysis of eggs from the sea urchin tripneustes gratilla by the industrial enzyme alcalase |
Tác giả: | Dinh, Thi Kim Hoa Hoang, Thi Bich Pham, Quoc Long Tran, Quoc Toan Doan, Lan Phuong |
Từ khoá: | Sea urchin eggs Partial protein hydrolysate Enzyme alcalase |
Năm xuất bản: | 2019 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Vietnam Journal of Science and Technology;Vol. 57, No. 02 .- P.133-138 |
Tóm tắt: | The sea urchin Tripneustes gratilla (Linnaeus, 1758) is an important economic sea product of Viet Nam because of the culinary, nutritional, and medicinal values of its eggs. In order to develop a value-added product from the sea urchin eggs, we investigated in this study their partial hydrolysis using the industrial enzyme alcalase to produce a protein hydrolysate containing free amino acids and oligopeptides, which are valuable dietary supplements. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/63824 |
ISSN: | 2525-2518 |
Bộ sưu tập: | Vietnam journal of science and technology |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 2.21 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 18.218.3.204 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.