Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/63824
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DCGiá trị Ngôn ngữ
dc.contributor.authorDinh, Thi Kim Hoa-
dc.contributor.authorHoang, Thi Bich-
dc.contributor.authorPham, Quoc Long-
dc.contributor.authorTran, Quoc Toan-
dc.contributor.authorDoan, Lan Phuong-
dc.date.accessioned2021-09-09T02:19:33Z-
dc.date.available2021-09-09T02:19:33Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.issn2525-2518-
dc.identifier.urihttps://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/63824-
dc.description.abstractThe sea urchin Tripneustes gratilla (Linnaeus, 1758) is an important economic sea product of Viet Nam because of the culinary, nutritional, and medicinal values of its eggs. In order to develop a value-added product from the sea urchin eggs, we investigated in this study their partial hydrolysis using the industrial enzyme alcalase to produce a protein hydrolysate containing free amino acids and oligopeptides, which are valuable dietary supplements.vi_VN
dc.language.isoenvi_VN
dc.relation.ispartofseriesVietnam Journal of Science and Technology;Vol. 57, No. 02 .- P.133-138-
dc.subjectSea urchin eggsvi_VN
dc.subjectPartial protein hydrolysatevi_VN
dc.subjectEnzyme alcalasevi_VN
dc.titleProtein hydrolysis of eggs from the sea urchin tripneustes gratilla by the industrial enzyme alcalasevi_VN
dc.typeArticlevi_VN
Bộ sưu tập: Vietnam journal of science and technology

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
2.21 MBAdobe PDF
Your IP: 216.73.216.3


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.