Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/63824
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Dinh, Thi Kim Hoa | - |
dc.contributor.author | Hoang, Thi Bich | - |
dc.contributor.author | Pham, Quoc Long | - |
dc.contributor.author | Tran, Quoc Toan | - |
dc.contributor.author | Doan, Lan Phuong | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-09T02:19:33Z | - |
dc.date.available | 2021-09-09T02:19:33Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.issn | 2525-2518 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/63824 | - |
dc.description.abstract | The sea urchin Tripneustes gratilla (Linnaeus, 1758) is an important economic sea product of Viet Nam because of the culinary, nutritional, and medicinal values of its eggs. In order to develop a value-added product from the sea urchin eggs, we investigated in this study their partial hydrolysis using the industrial enzyme alcalase to produce a protein hydrolysate containing free amino acids and oligopeptides, which are valuable dietary supplements. | vi_VN |
dc.language.iso | en | vi_VN |
dc.relation.ispartofseries | Vietnam Journal of Science and Technology;Vol. 57, No. 02 .- P.133-138 | - |
dc.subject | Sea urchin eggs | vi_VN |
dc.subject | Partial protein hydrolysate | vi_VN |
dc.subject | Enzyme alcalase | vi_VN |
dc.title | Protein hydrolysis of eggs from the sea urchin tripneustes gratilla by the industrial enzyme alcalase | vi_VN |
dc.type | Article | vi_VN |
Bộ sưu tập: | Vietnam journal of science and technology |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 2.21 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 216.73.216.3 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.