Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/63941
Nhan đề: Flavonoids isolated from the flowers of camellia chrysantha
Tác giả: Nguyen, Thi Hong Van
Pham, Cao Bach
Cam, Thi Inh
Doan, Lan Phuong
Le, Tat Thanh
Tran, Quoc Toan
Pham, Quoc Long
Từ khoá: Camellia chrysantha (Hu) Tuyama
Theaceae
Catechin
Epicatechin
Quercetin
Quercetin-3-O-methyl ether
Kaempferol
Năm xuất bản: 2019
Tùng thư/Số báo cáo: Vietnam Journal of Science and Technology;Vol. 57, No. 03 .- P.287-293
Tóm tắt: Camellia chrysantha (Hu) Tuyama (the golden camellia, golden tea) is a species of evergreen shrub or small tree belonging to the family Theaceae. The flowers and the leaves of this plant are used as tea due to their health benefits. The aim of this study was to investigate the chemical constituents of the flowers of Camellia chrysantha (Hu) Tuyama. Five flavonoids were isolated from the flowers of Camellia chrysantha (Theaceae), including (+)-catechin (1), (-)-epicatechin (2), quercetin (3), quercetin-3-O-methyl ether (4) and kaempferol (5). Their chemical structures were elucidated by spectroscopic data analysis and by comparison with those reported in the literature. Among five compounds, compound 4 was isolated for the first time from this species.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/63941
ISSN: 2525-2518
Bộ sưu tập: Vietnam journal of science and technology

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
3.1 MBAdobe PDF
Your IP: 13.59.79.176


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.