Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/66739
Nhan đề: Chemical compositions of passiflora edulis seed oil cultivated in Viet Nam
Tác giả: To, Dao Cuong
Doan, Lan Phuong
Nguyen, Van Tuyen Anh
Pham, Ngoc Khanh
Tran, Thu Huong
Nguyen, Manh Cuong
Từ khoá: Passiflora edulis
Passifloraceae
Seed oil
Fatty acid
Sterol
Triglyceride
Tocopherol
Năm xuất bản: 2019
Tùng thư/Số báo cáo: Vietnam Journal of Science and Technology;Vol. 57, No. 05 .- P.551–558
Tóm tắt: The present research was aimed to study the chemical compositions of Passiflora edulis Sims seed oil, including the fatty acid, sterols, triglycerides. and tocopherols. The oil content of the seeds was 24.88 % (w/w) by using the Soxhlet method and mainly consisted of linoleic acid (ω-6, 66.94 %) and oleic acid (ω -9, 18.86 %). Sterols (2935.35 mg/kg), triglycerides (monomer TAG, 74.11 %) and tocopherols (18.04 mg/kg) were also determined by using IOC and ISO methods. The findings demonstrate that P.edulis seed oil could be used in the food and cosmetic industries.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/66739
ISSN: 2525-2518
Bộ sưu tập: Vietnam journal of science and technology

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
1.01 MBAdobe PDF
Your IP: 3.14.254.103


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.