Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/66739
Nhan đề: | Chemical compositions of passiflora edulis seed oil cultivated in Viet Nam |
Tác giả: | To, Dao Cuong Doan, Lan Phuong Nguyen, Van Tuyen Anh Pham, Ngoc Khanh Tran, Thu Huong Nguyen, Manh Cuong |
Từ khoá: | Passiflora edulis Passifloraceae Seed oil Fatty acid Sterol Triglyceride Tocopherol |
Năm xuất bản: | 2019 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Vietnam Journal of Science and Technology;Vol. 57, No. 05 .- P.551–558 |
Tóm tắt: | The present research was aimed to study the chemical compositions of Passiflora edulis Sims seed oil, including the fatty acid, sterols, triglycerides. and tocopherols. The oil content of the seeds was 24.88 % (w/w) by using the Soxhlet method and mainly consisted of linoleic acid (ω-6, 66.94 %) and oleic acid (ω -9, 18.86 %). Sterols (2935.35 mg/kg), triglycerides (monomer TAG, 74.11 %) and tocopherols (18.04 mg/kg) were also determined by using IOC and ISO methods. The findings demonstrate that P.edulis seed oil could be used in the food and cosmetic industries. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/66739 |
ISSN: | 2525-2518 |
Bộ sưu tập: | Vietnam journal of science and technology |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 1.01 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.14.254.103 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.