Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/6834
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Huỳnh, Xuân Phong | - |
dc.contributor.author | Phạm, Thúy Vi | - |
dc.contributor.other | Bùi, Hoàng Đăng Long | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-21T09:13:41Z | - |
dc.date.available | 2019-02-21T09:13:41Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/6834 | - |
dc.language.iso | vi | vi_VN |
dc.subject | Vi sinh vật | vi_VN |
dc.title | KHẢO SÁT ĐIỀU KIỆN TĂNG SINH VI KHUẨN LACTIC TẠO CHẤT KHÁNG KHUẨN TỪ NƢỚC CHUA TÀU HỦ | vi_VN |
dc.type | Thesis | vi_VN |
Appears in Collections: | Viện NC & Phát triển Công nghệ Sinh học |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
_file_ Restricted Access | 1.83 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 52.14.75.147 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.