Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/6834Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Huỳnh, Xuân Phong | - |
| dc.contributor.author | Phạm, Thúy Vi | - |
| dc.contributor.other | Bùi, Hoàng Đăng Long | - |
| dc.date.accessioned | 2019-02-21T09:13:41Z | - |
| dc.date.available | 2019-02-21T09:13:41Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/6834 | - |
| dc.language.iso | vi | vi_VN |
| dc.subject | Vi sinh vật | vi_VN |
| dc.title | KHẢO SÁT ĐIỀU KIỆN TĂNG SINH VI KHUẨN LACTIC TẠO CHẤT KHÁNG KHUẨN TỪ NƢỚC CHUA TÀU HỦ | vi_VN |
| dc.type | Thesis | vi_VN |
| Appears in Collections: | Viện NC & Phát triển Công nghệ Sinh học | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| _file_ Restricted Access | 1.83 MB | Adobe PDF | ||
| Your IP: 216.73.216.9 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.