Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/69688
Nhan đề: | Factors affecting the capital structure of food manufacturing companies listed in stock exchanges of Vietnam |
Tác giả: | Tran, Duc Thang |
Từ khoá: | Assets structure Business efficiency Capital structure Growth Firm age Firm size |
Năm xuất bản: | 2020 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Journal of Trade Science;Vol. 8, No.01 .- P.20-29 |
Tóm tắt: | Capital structure is a decisive factor of the company. Therefore, the study on the influence of the factors on capital structure will establish the foundation for managers to decide the capital structure for their companies. The purpose of this research is to evaluate the influence of the factors on the capital structure of food manufacturing companies in Vietnam. The research has addressed the capital structure of food manufacturing companies in Vietnam in accordance with the pecking order theory, in which, there are 5 factors noticeably affecting the capital namely business efficiency, firm age, firm size, growth and assets structure. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/69688 |
ISSN: | 1859-3666 |
Bộ sưu tập: | Khoa học Thương mại (Journal of Trade science) |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 181.48 kB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.144.227.187 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.