Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/71669
Nhan đề: Characterization of newly isolated thermotolerant yeasts and evaluation of their potential for use in Cayratia trifolia wine production
Tác giả: Doan, Thi Kieu Tien
Huvnh, Xuan Phong
Yamada, Mamoru
Ha, Thanh Toan
Ngo, Thi Phuong Dung
Từ khoá: Cayratia trifolia
Ethanol fermentation
Ethanol tolerance
Saccharomyces cerevisiae
Thermotolerant yeast
Năm xuất bản: 2019
Tùng thư/Số báo cáo: Vietnam Journal of Science, Technology and Engineering;Vol. 61, No. 01 .- P.68-73
Tóm tắt: Thermotolerant ethanologenic yeasts have attracted the interest of many scientists due to the current challenges caused by increasing global temperature, the benefits associated with processing at high temperatures, and the potential to reduce cooling costs. The objectives of this study are to characterize the selected thermotolerant yeasts and to evaluate their use in Cayratia trifolia fermentation at high temperatures. A total of 151 yeast strains isolated from 53 samples of Cayratia trifolia were studied for their morphology, physiology, biochemistry, and their phylogenetic relationship. Based on the results of tests for thermotolerance ability (37-45°C) and ethanol tolerance capacity (9-12 % v/v), 57 of the 151 yeast isolates were selected to be tested for use in wine fermentation from three-leaf cayratia at 37°C.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/71669
ISSN: 2525-2461
Bộ sưu tập: Vietnam journal of Science, Technology and Engineering

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
2.81 MBAdobe PDF
Your IP: 18.117.92.187


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.