Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73299
Nhan đề: Basic quality management for improving the business stability of small food enterprises in Southeast Asia: The case of a fermented rice noodle company in Thailand preventing noodle liquefaction
Tác giả: Kusano, Eiichi
Marui, Junichiro
Yoshihashi, Tadashi
Từ khoá: Breakeven analysis
Cost-volume-profit analysis
Food technology
Khanom jeen
pH control
Năm xuất bản: 2021
Tùng thư/Số báo cáo: Japan Agricultural Research Quarterly;Vol. 55, No. 03 .- P.253-264
Tóm tắt: This study investigates the impact of basic quality management on the product quality and profitability of small- and medium-sized Thai fermented rice noodle (khanom jeen) manufacturers. Specifically, an interview survey of a small-scale khanom jeen producer in Thailand was conducted to highlight the effects of sudden noodle liquefaction during manufacture on profitability and determine the cost of implementing a liquefaction risk management system. This case study shows that systemized basic quality management can help conventional small- and medium-sized manufacturers to stabilize their product quality and business management. Moreover, specific techniques based on the latest findings in the field of food science can also be adopted to prevent the liquefaction problem.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73299
ISSN: 0021-3551
Bộ sưu tập: Japan Agricultural research quarterly

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
2.57 MBAdobe PDF
Your IP: 13.59.1.58


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.