Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73300
Nhan đề: | Effect of saccharomyces cerevisiae fermentation product on ruminal fermentation, blood metabolites, and milk production in dairy cows |
Tác giả: | Aoki, Naoto Yanli, Zhang Kanda, Syuhei Kurokawa, Yuzo Sultana, Malima Itabashi, Hisao |
Từ khoá: | Amino acid Milk protein Rumen microorganisms Yeast culture |
Năm xuất bản: | 2021 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Japan Agricultural Research Quarterly;Vol. 55, No. 03 .- P.265-271 |
Tóm tắt: | The objective of this study was to evaluate the effects of supplementing a yeast culture (YC; Saccharomyces cerevisiae) on rumen fermentation, nutrient utilization, and milk production in dairy cows. Six Holstein cows were subjected to two dietary treatments in a crossover design. The treatments were control (no yeast culture) and yeast culture (fed at 30 g/head per day). |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73300 |
ISSN: | 0021-3551 |
Bộ sưu tập: | Japan Agricultural research quarterly |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 1.57 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.145.78.203 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.