Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73511
Nhan đề: | Production of nanoliposomes with piperine from black pepper (Piper nigrum) and its improved growth inhibitory activity on colorectal cancer cells |
Tác giả: | Le, Nhat Minh Tran, Thi Minh Anh Tran, Van Loc Phung, Thi Kim Hue Do, Thi Thao |
Từ khoá: | Cancer colorectal cells CD 133 monoclonal antibody HT-29 Nanoliposome Piperine Polydispersity index Zeta potential |
Năm xuất bản: | 2020 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Tạp chí Công nghệ Sinh học;Số 04(18) .- Tr.671-678 |
Tóm tắt: | Black pepper (Piper nigrum) is an autoicous and decorous vine cultivated in many local regions of Gia Lai. Black pepper is one of the most commonly consumed spices, and its pungency is due to the presence of alkaloids, such as pipeline. This compound represents diverse biological activities, including anti-inflammatory, anticancer, antiviral, anti-larvicidal, pesticide, anti-alzheimer’s activities, etc. However. due to its poor solubility as well as its toxic effects at high use concentration, piperine is still in limit of pharmaceutical applications. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73511 |
ISSN: | 1811-4989 |
Bộ sưu tập: | Công nghệ sinh học |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 1.65 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 18.222.184.207 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.