Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73511
Nhan đề: Production of nanoliposomes with piperine from black pepper (Piper nigrum) and its improved growth inhibitory activity on colorectal cancer cells
Tác giả: Le, Nhat Minh
Tran, Thi Minh Anh
Tran, Van Loc
Phung, Thi Kim Hue
Do, Thi Thao
Từ khoá: Cancer colorectal cells
CD 133 monoclonal antibody
HT-29
Nanoliposome
Piperine
Polydispersity index
Zeta potential
Năm xuất bản: 2020
Tùng thư/Số báo cáo: Tạp chí Công nghệ Sinh học;Số 04(18) .- Tr.671-678
Tóm tắt: Black pepper (Piper nigrum) is an autoicous and decorous vine cultivated in many local regions of Gia Lai. Black pepper is one of the most commonly consumed spices, and its pungency is due to the presence of alkaloids, such as pipeline. This compound represents diverse biological activities, including anti-inflammatory, anticancer, antiviral, anti-larvicidal, pesticide, anti-alzheimer’s activities, etc. However. due to its poor solubility as well as its toxic effects at high use concentration, piperine is still in limit of pharmaceutical applications.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73511
ISSN: 1811-4989
Bộ sưu tập: Công nghệ sinh học

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
1.65 MBAdobe PDF
Your IP: 18.222.184.207


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.