Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73514
Nhan đề: | Improved water solubility of Quercetin by preparing complexation with Cyclodextrins in binary solvent |
Tác giả: | Pham, Thi Lan Pham, Long Khanh Nguyen, Thi Ngoan Le, Hai Khoa Vu, Xuan Minh Nguyen, Anh Son Tran, Dai Lam |
Từ khoá: | Cyclodextrin Inclusion complexation Mixed solvent Nanoparticle Quercetin |
Năm xuất bản: | 2020 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Tạp chí Công nghệ Sinh học;Số 04(18) .- Tr.701-708 |
Tóm tắt: | The antioxidant capacity of polyphenols have been widely used in food and pharmaceutical industries. Quercetin (Quer) is a polyphenolic flavonoid that shows several biological effects such as antioxidant, antitumor, antibacterial and antiproliferative effects both in-vitro and in-vivo. However, the solubility of quercetin in water is poor. Thus, it is essential to improve solubility of quercetin in pharmaceuticals by making its complexation with other compounds. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73514 |
ISSN: | 1811-4989 |
Bộ sưu tập: | Công nghệ sinh học |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 1.6 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 18.119.116.125 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.