Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73514
Nhan đề: Improved water solubility of Quercetin by preparing complexation with Cyclodextrins in binary solvent
Tác giả: Pham, Thi Lan
Pham, Long Khanh
Nguyen, Thi Ngoan
Le, Hai Khoa
Vu, Xuan Minh
Nguyen, Anh Son
Tran, Dai Lam
Từ khoá: Cyclodextrin
Inclusion complexation
Mixed solvent
Nanoparticle
Quercetin
Năm xuất bản: 2020
Tùng thư/Số báo cáo: Tạp chí Công nghệ Sinh học;Số 04(18) .- Tr.701-708
Tóm tắt: The antioxidant capacity of polyphenols have been widely used in food and pharmaceutical industries. Quercetin (Quer) is a polyphenolic flavonoid that shows several biological effects such as antioxidant, antitumor, antibacterial and antiproliferative effects both in-vitro and in-vivo. However, the solubility of quercetin in water is poor. Thus, it is essential to improve solubility of quercetin in pharmaceuticals by making its complexation with other compounds.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73514
ISSN: 1811-4989
Bộ sưu tập: Công nghệ sinh học

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
1.6 MBAdobe PDF
Your IP: 18.119.116.125


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.