Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73518
Nhan đề: | Purification and characteration of xylanase from aspegillus oryzae VTCC F187 |
Tác giả: | Do, Thi Tuyen Hoang, Thu Huyen Nguyen, Sy Le Thanh Hoang, Thi Yen Dao, Thi Mai Anh |
Từ khoá: | Aspergillus oiyzae VTCC F187 DEAE Sephadex Xylanase |
Năm xuất bản: | 2020 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Tạp chí Công nghệ Sinh học;Số 04(18) .- Tr.723-732 |
Tóm tắt: | Xylanase is produced by many bacteria and fungi, among which Aspergillus oryzae is considered as a potential source. In this study, a xylanase was isolated and purified from the crude culture filtrate of Aspergillus oryzae VTCC F187 after 7 days of growth on the optimal culture containing 7% corncob and 5% soybean powder under liquid-state fermentation. After two steps purification process including gel filtration chromatography (Sephadex G-75) incorporating with anion-exchange chromatography (DEAE-sephadex), obtained xylanase was purified with the yield and purity of 24.9% and 3.91 fold, respectively. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73518 |
ISSN: | 1811-4989 |
Bộ sưu tập: | Công nghệ sinh học |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 1.96 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.148.252.90 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.