Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73520
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DCGiá trị Ngôn ngữ
dc.contributor.authorNguyen, Truong Giang-
dc.contributor.authorTran, Thi Bich Dao-
dc.contributor.authorLe, Quang Huan-
dc.contributor.authorLa, Thi Huyen-
dc.date.accessioned2022-02-07T09:00:59Z-
dc.date.available2022-02-07T09:00:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.issn1811-4989-
dc.identifier.urihttps://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73520-
dc.description.abstractAntibiotics used in livestock production offer various benefits as an antimicrobial agent, growth promoter, and feed effective improvement. However, the abuse of antibiotics leads to antibiotic resistance which may seriously threaten human and animal welfare, and growing levels of antibiotics or antibiotic-resistant bacteria in the environment increase the numbers of drug-resistant infection outbreaks. Therefore, many detection methods have been being developed to quickly assess antibiotic content and its residues in foods.vi_VN
dc.language.isoenvi_VN
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công nghệ Sinh học;Số 04(18) .- Tr.745-754-
dc.subjectNeomycinvi_VN
dc.subjectAptamervi_VN
dc.subjectELAAvi_VN
dc.subjectssDNAvi_VN
dc.subjectNeo-BSAvi_VN
dc.titleDevelopment of an ELAA kit to detect Neomycin in milkvi_VN
dc.typeArticlevi_VN
Bộ sưu tập: Công nghệ sinh học

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
1.99 MBAdobe PDF
Your IP: 216.73.216.119


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.