Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/8288
Nhan đề: | The effect of salinity at elevated temperature on protein and energy requirements of hybrid red tilapia (Oreochromis sp.) |
Tác giả: | Tran, Thị Thanh Hien Nguyen, Thi My Tien |
Từ khoá: | Nuôi trồng thủy sản |
Năm xuất bản: | 2018 |
Nhà xuất bản: | Trường Đại Học Cần Thơ |
Tóm tắt: | Climate change has greatly altered environmental conditions of aquatic ecosystems in many regions all over the world in the last decades. Temperature and salinity are the main ecological factors influence to the aquatic environment. In the experiment, red tilapia (7.1g) were fed the six diets with 3 levels of protein (25%, 30% and 35%) and two levels of lipid (6% and 9%) under satiate feeding in salinity of 0ppt – normal temperature and 12ppt – 34oC to determine growth performance, lipid and protein requirements. In 0ppt – normal temperature the feed with 6% of lipid and 25% of protein showed the best growth performance. However in the treatment 12ppt – 34oC, the feed containing 9% of lipid and 30% of protein showed the best growth performance. Finally, in condition of salinity 12ppt – 34oC, the growth performance of red tilapia showed the better results than in 0ppt – normal temperature. |
Mô tả: | 14p. |
Định danh: | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/8288 |
Bộ sưu tập: | Trường Thủy sản |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 457.66 kB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.145.16.251 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.