Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/8289
Nhan đề: | Effect of lipid requirement of swamp eel (Monopterus albus) fingerlings |
Tác giả: | Tran, Thị Thanh Hien Lam, My Lan Nguyen, Thi Xuan Anh |
Từ khoá: | Nuôi trồng thủy sản |
Năm xuất bản: | 2018 |
Nhà xuất bản: | Trường Đại Học Cần Thơ |
Tóm tắt: | The study was conducted to determine optimal protein and lipid levels for swamp eel (Monopterus albus Zuiew, 1793) fingerlings. The experiment was set up with 12 dietary treatments, including four dietary protein levels (35%, 40%, 45% and 50%) and three dietary lipid levels (6%, 9%, 12%). Swamp eel fingerlings were stocked in 40 L plastic tanks and cultured for 8 weeks. The results showed that survival of eels was not affected by either dietary lipid or protein levels (p>0.05). Specific growth rate (SGR) of eels increased with increasing protein levels up to 45%. However SGR decreased in treatment of 50% dietary protein. The best growth and food conversion ratio (FCR) were 1.17% at 40% protein and 1.15% at 6% lipid. The diets containing 40% protein and 6% lipid were suitable for optimal growth of swamp eel. |
Mô tả: | 10p. |
Định danh: | http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/8289 |
Bộ sưu tập: | Trường Thủy sản |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 375.22 kB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.148.113.219 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.