Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/84786
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Nguyễn, Thái Nghe | - |
dc.contributor.author | Nguyễn, Hoàng Khang | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-05T03:28:03Z | - |
dc.date.available | 2023-01-05T03:28:03Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.other | B1809465 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/84786 | - |
dc.description | 50 Tr | vi_VN |
dc.description.abstract | Due to the continuous development of society, the needs of human life is enhanced. Food safety is becoming more and more urgent. Not only Vietnam but also the top concern of the whole world. Beside In addition, the origin information of the food also needs to be verified Transparent, clear. That's why the QR code traceability solution is of great interest because it brings ransparency to product information as well as the ability to disperse to limit the risk of occurring in one location. | vi_VN |
dc.language.iso | en | vi_VN |
dc.publisher | Trường Đại Học Cần Thơ | vi_VN |
dc.subject | CÔNG NGHỆ THÔNG TIN - CHẤT LƯỢNG CAO | vi_VN |
dc.title | ORIGIN TRACEABILITY SYSTEM FOR GREEN SKIN POMELOS USING QR CODES | vi_VN |
dc.title.alternative | HỆ THỐNG TRA CỨU NGUỒN GỐC BƯỞI DA XANH DÙNG MÃ QR | vi_VN |
dc.type | Thesis | vi_VN |
Bộ sưu tập: | Trường Công nghệ Thông tin & Truyền thông |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 2.02 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 216.73.216.3 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.