Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/85437
Nhan đề: | The impact of senses on purchasing decisions: Research on F&B products at service points |
Tác giả: | Nguyen, Hong Quan |
Từ khoá: | Sensory marketing Purchasing decision F&B products |
Năm xuất bản: | 2021 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Journal of Trade Science;Vol.09, No.04 .- P.60-71 |
Tóm tắt: | The study aims to examine the impact of the senses on consumer Buying decisions on F&B products at food service points in Vietnam and to examine the relationship between the impact variables. In this study, research data was done by random survey method with 392 consumers through questionnaire survey and processed by SPSS 22.0 software through reliability analysis steps, factor analysis, factor analysis and linear regression model. The research results show that sight, taste, olfactory, auditory and tactile all positively affect online consumers' buying decisions through using F&B products at point of service. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/85437 |
ISSN: | 1859-3666 |
Bộ sưu tập: | Khoa học Thương mại (Journal of Trade science) |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 7 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 18.226.98.244 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.