Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/93738Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Huỳnh, Ngọc Thanh Tâm | - |
| dc.contributor.author | Nguyễn, Thành Bi | - |
| dc.date.accessioned | 2023-12-15T07:53:21Z | - |
| dc.date.available | 2023-12-15T07:53:21Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.uri | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/93738 | - |
| dc.language.iso | vi | vi_VN |
| dc.subject | Công nghệ sinh học | vi_VN |
| dc.title | TUYỂN CHỌN VÀ ĐỊNH DANH CÁC CHỦNG VI KHUẨN ACID LACTIC CÓ TIỀM NĂNG PROBIOTIC ĐƯỢC PHÂN LẬP TỪ TRÁI SƠ RI (Malpighia emarginata) | vi_VN |
| dc.type | Thesis | vi_VN |
| Appears in Collections: | Viện NC & Phát triển Công nghệ Sinh học | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| _file_ Restricted Access | 1.73 MB | Adobe PDF | ||
| Your IP: 216.73.216.181 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.