Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/94481
Nhan đề: Research on the effects of temperature, salinity and nutrition to the growth of the Betaphycus gelatinus (Esper) Doty
Tác giả: Vo, Thanh Trung
Tran, Van Huynh
Tran, Mai Duc
Le, Trong Nghia
Pham, Duc Hung
Từ khoá: Betapphycus gelatinus
Growth rate
Nutrition
Salinity
Temperature
Năm xuất bản: 2021
Tùng thư/Số báo cáo: Academia journal of biology;Vol.43, No.02 .- P. 119-126
Tóm tắt: Betaphycus gelatinus (Esper) Doty (BG) is a red seaweed that has been used as a food and a research material. Thus, the study on factors affecting the growth and development of BG is necessary. The present results show that the good growth conditions of BG are 27oC, 30‰ of salinity, and add PES or Nitrate-phosphate medium. This research has important scientific significance in preserving and restoring rare and valuable commercial seaweed varieties.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/94481
ISSN: 2615-9023
Bộ sưu tập: Academia journal of biology

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
1.56 MBAdobe PDF
Your IP: 3.147.57.239


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.