Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/94481
Nhan đề: | Research on the effects of temperature, salinity and nutrition to the growth of the Betaphycus gelatinus (Esper) Doty |
Tác giả: | Vo, Thanh Trung Tran, Van Huynh Tran, Mai Duc Le, Trong Nghia Pham, Duc Hung |
Từ khoá: | Betapphycus gelatinus Growth rate Nutrition Salinity Temperature |
Năm xuất bản: | 2021 |
Tùng thư/Số báo cáo: | Academia journal of biology;Vol.43, No.02 .- P. 119-126 |
Tóm tắt: | Betaphycus gelatinus (Esper) Doty (BG) is a red seaweed that has been used as a food and a research material. Thus, the study on factors affecting the growth and development of BG is necessary. The present results show that the good growth conditions of BG are 27oC, 30‰ of salinity, and add PES or Nitrate-phosphate medium. This research has important scientific significance in preserving and restoring rare and valuable commercial seaweed varieties. |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/94481 |
ISSN: | 2615-9023 |
Bộ sưu tập: | Academia journal of biology |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 1.56 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 3.147.57.239 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.