Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/94768
Nhan đề: | BUILDING A FOOD SOCIAL NETWORK |
Nhan đề khác: | XÂY DỰNG MẠNG XÃ HỘI ẨM THỰC |
Tác giả: | Lâm, Nhựt Khang Liêu, Phúc Mai |
Từ khoá: | CÔNG NGHỆ THÔNG TIN - CHẤT LƯỢNG CAO |
Năm xuất bản: | 2023 |
Nhà xuất bản: | Trường Đại Học Cần Thơ |
Tóm tắt: | Currently, in Vietnam, applications primarily concentrate on linking users with dining establishments and food delivery services. Although there is a plethora of food related content available on platforms such as Instagram, Tik Tok, and Pinterest, these platforms are not tailored specifically to gourmands. The culinary social network was developed to fulfill the desire to collect and exchange dining experiences. By scrutinizing how users currently locate where and what to eat while examining social networksforwhat they offer their users, this thesis proposes a food social network website that enhances user experience with cuisine by emphasizing discovery, tracking, and sharing capabilities. In the future iterations of this system will incorporate additional featuresaimed at enhancing communal eating experiences. |
Mô tả: | 51 Tr |
Định danh: | https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/94768 |
Bộ sưu tập: | Trường Công nghệ Thông tin & Truyền thông |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
_file_ Giới hạn truy cập | 1.93 MB | Adobe PDF | ||
Your IP: 18.119.142.113 |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.