Browsing by Author Đỗ, Thị Thanh Hương

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 39 to 58 of 70 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Gill remodelling and growth rate of striped catfish Pangasianodon hypophthalmus under impacts of hypoxia and temperatureLe, My Phuong; Đỗ, Thị Thanh Hương; Nyengaard, Jens Randel; Bayley, Mark
2015High affinity and temperature sensitivity of blood oxygen binding in Pangasianodon hypophthalmus due to lack of chloride-hemoglobin allosteric interactionDamsgaard, Christian; Đỗ, Thị Thanh Hương; Jensen, Frank B.; Le, My Phuong; Bayley, Mark; Wang, Tobias
2014High blood oxygen affinity in the air-breathing swamp eel Monopterus albusDamsgaard, Christian; Đỗ, Thị Thanh Hương; Fago, Angela; Weber, Roy E.; Buchanan, Rasmus; Kocagoz, Yigit; Helbo, Signe; Findorf, Inge; Bayley, Mark; Wang, Tobias
2015High capacity for extracellular acid–base regulation in the air-breathing fish Pangasianodon hypophthalmusDamsgaard, Christian; Đỗ, Thị Thanh Hương; Phan, Vinh Thinh; Dang, Diem Tuong; Le, Thi Hong Gam; Bayley, Mark; Wang, Tobias
2015Increased temperature tolerance of the air-breathing Asian swamp eel Monopterus albus after high-temperature acclimation is not explained by improved cardiorespiratory performanceLefevre, S.; Đỗ, Thị Thanh Hương; Findorf, I.; Bayley, M.; Wang, T.
2019Một vài đặc điểm về các ngôi chùa thờ Tứ vị Thánh Tổ ở Đồng bằng sông HồngĐỗ, Thị Thanh Hương
2018Nghiên cứu chiết rút gelatin từ vảy cá chép(Cyprinus carpio)Đỗ, Thị Thanh Hương; Huỳnh, Văn Thái
2022Nghiên cứu chu kỳ lột xác và tăng trưởng của tôm càng xanh (Marcobrachium rosenbergii) bằng phương pháp loại bỏ phụ bộ (chân bò)Đỗ, Thị Thanh Hương; Lê, Thị Tuyết Nghi
2018Nghiên cứu quy trình sản xuất khô cá tai tượng (Osphronemus goramy) tẩm gia vịĐỗ, Thị Thanh Hương; Lê, Thị Thảo Sương
2018Nghiên cứu sản xuất bánh mì sandwich cuộn chả cá basa (Pangasius bocourti)với thịt heo nhân phô mai chiên xùĐỗ, Thị Thanh Hương; Nguyễn, Thị Yến Ngọc
2018Nghiên cứu sản xuất bột canxi từ xương cá mè trắng(Hypophthalmichthys harmandi) theo phương pháp thủy phân enzymeĐỗ, Thị Thanh Hương; Huỳnh, Diễm Hương
2018Nghiên cứu sản xuất cá sa ba (Scomber japonicus) sốt chanh dây đóng hộpĐỗ, Thị Thanh Hương; Trương, Thị Huỳnh Nương
2018Nghiên cứu sản xuất cá xương xanh (Tylosurus acus melanotus) sốt chua ngọt đóng hộpĐỗ, Thị Thanh Hương; Ngũ, Kiều Trinh
2018Nghiên cứu sản xuất chả cá tra (Pangasianodon hypotphthalmus) kết hợp thịt ốc bươu (Pila polita) sốt cà ri đóng hộpĐỗ, Thị Thanh Hương; Hồ, Thị Băng Tâm
2018Nghiên cứu sản xuất chả ốc (Pila polita) trộn rau củ sốt kim chi đóng hộpĐỗ, Thị Thanh Hương; Trần, Thị Mỹ Tiên
2018Nghiên cứu sản xuất sản phẩm chả cá rô phi (Oreochromis niloticus) kết hợp với tôm sú (Penaeus monodon) chiên cốmĐỗ, Thị Thanh Hương; Đặng, Thị Sâm Khỏe
2018Nghiên cứu sản xuất sản phẩm khoai tây (Solanum tuberosum) nhân chả cá điêu hồng (Oreochomic sp) tẩm bột chiên xùĐỗ, Thị Thanh Hương; Ngô, Thị Kim Ngân
2018Nghiên cứu sản xuất đồ hộp cá cam (Seriola dumerili) sốt chua cayĐỗ, Thị Thanh Hương; Nguyễn, Thị Tiên
2019Nghiên cứu ứng dụng gây mê bằng aquis trong vận chuyển cá tra(Pangasianodon hypophthalmus) giống qui mô phòng thí nghiệmĐỗ, Thị Thanh Hương; Đặng, Nguyễn Bảo Châu
2019Nghiên cứu ứng dụng phương pháp sử dụng thuốc gây mê và giảm nhiệt độ trong vận chuyển cá tra (Pangasianodon hypophthalmus) giốngĐỗ, Thị Thanh Hương; Nguyễn, Tấn Lộc