Browsing by Author Dương, Thị Phượng Liên

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Chemical Composition and Antioxidant Activity of Different Soybean Cultivars from Mekong River Delta - VietnamDương, Thị Phượng Liên; Phan, Thị Bích Trâm; Hà, Thanh Toàn
2018Chế biến sữa đậu nành nảy mấm đóng chai thanh trùng bổ sung bạc hàDương, Thị Phượng Liên; Hoàng, Thị Chanh
2017Chế biến sữa đậu nành thanh trùng bổ sung trà xanhDương, Thị Phượng Liên; Khưu, Gia Huy
2018Chế biến tàu hủ mềm từ đậu nành nảy mầm bổ sung cà rốtDương, Thị Phượng Liên; Trần, Thị Thanh Thúy
2018Chế biến tàu hủ mềm từ đậu nành nảy mầm bổ sung trà xanhDương, Thị Phượng Liên; Trần, Tuấn Kha
2017Drying kinetics and thermal degradation of phenolic compounds and vitamin C in full fat germinated soy floursDương, Thị Phượng Liên
2014Effects of extraction process on phenolic content and antioxidant activity of soybeanDương, Thị Phượng Liên; Phan, Thị Bích Trâm; Hà, Thanh Toàn
2016Effects of gibberellic acid on the antioxidant activity of soybean seeds (Glycine max L. Merr.) during germinationDương, Thị Phượng Liên; Hà, Thanh Toàn; Phan, Thị Bích Trâm; Trầm, Minh Phúc
2017Hepatoprotective Effect of Tofu Processed from Germinated Soybean on Carbon Tetrachloride Induced Chronic Liver Injury in MiceDương, Thị Phượng Liên; Hà, Thanh Toàn; Phan, Thị Bích Trâm; Nguyen, Thi Hanh; Dương, Xuân Chữ; Cao, Thi Kim Hoang
2016Hepatoprotective effect ofsilymarin on chronic hepatotoxicity in mice inducedby carbon tetrachlorideDương, Thị Phượng Liên; Hà, Thanh Toàn; Phan, Thị Bích Trâm; Nguyen, Thi Hanh; Dương, Xuân Chữ; Cao, Thi Kim Hoang
2018Khảo sát ảnh hưởng của điều kiện sấy đến hoạt tính chống Oxy hóa của Trà Xanh (Camellia sinensis)Dương, Thị Phượng Liên; Nguyễn, Thị Huyền Trân
2018Khảo sát các quá trình ảnh hưởng đến quá trình lên men rượu từ xơ mítTống, Thị Ánh Ngọc; Dương, Thị Phượng Liên; Nguyễn, Thị Mỹ Ngọc
2018Khảo sát quy trình chế biến cá tra fillet đông lạnh và đánh giá sự ô nhiễm vi sinh vật trong nước và trên bề mặt tiếp xúcTống, Thị Ánh Ngọc; Dương, Thị Phượng Liên; Bành, Nguyễn Vĩnh Nghi
2016Kinetic of Chlorophyll Degradation and Color Change in Bitter Gourd During Heat TreatmentDương, Thị Phượng Liên
2016Kinetic of the Physical Quality Changes During Deep fat Frying of Sweet Potato ChipDương, Thị Phượng Liên
2015Optimization the Extraction Process for Determnation of Flavonoids and Antioxidant Capacity From Soybean SeedsDương, Thị Phượng Liên; Phan, Thị Bích Trâm; Hà, Thanh Toàn
2018Study Of The Drying And Bioactive Compounds Degradation Kinetics Of Of Germinated Soybean Seeds During Microwave ProcessingDương, Thị Phượng Liên
2016The Changes in Antioxidant Capacity of Soybean (Glycine max (L.) Merrill) and Mung Bean (Vigna radiate (L.)Wilczek) during Germination ProcessDương, Thị Cẩm Tuyên; Dương, Thị Phượng Liên; Hà, Thanh Toàn
2016Time and temperature dependence of antioxidant activity from soybean seeds (Glycine max L. Merr.) during germinationDương, Thị Phượng Liên; Hà, Thanh Toàn; Phan, Thị Bích Trâm; Trần, Minh Phúc