Browsing by Author Hà, Thanh Toàn

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Chemical Composition and Antioxidant Activity of Different Soybean Cultivars from Mekong River Delta - VietnamDương, Thị Phượng Liên; Phan, Thị Bích Trâm; Hà, Thanh Toàn
2015Comparative Evaluation of Six Extraction Methods for DNA Quantification and PCR Detection in Cocoa and Cocoa-Derived ProductsLâm, Thị Việt Hà; Hà, Thanh Toàn; Vanlerberghe, Lore; Dewettinck, Koen; Messens, Kathy
2014Effects of extraction process on phenolic content and antioxidant activity of soybeanDương, Thị Phượng Liên; Phan, Thị Bích Trâm; Hà, Thanh Toàn
2016Effects of gibberellic acid on the antioxidant activity of soybean seeds (Glycine max L. Merr.) during germinationDương, Thị Phượng Liên; Hà, Thanh Toàn; Phan, Thị Bích Trâm; Trầm, Minh Phúc
2017Hepatoprotective Effect of Tofu Processed from Germinated Soybean on Carbon Tetrachloride Induced Chronic Liver Injury in MiceDương, Thị Phượng Liên; Hà, Thanh Toàn; Phan, Thị Bích Trâm; Nguyen, Thi Hanh; Dương, Xuân Chữ; Cao, Thi Kim Hoang
2016Hepatoprotective effect ofsilymarin on chronic hepatotoxicity in mice inducedby carbon tetrachlorideDương, Thị Phượng Liên; Hà, Thanh Toàn; Phan, Thị Bích Trâm; Nguyen, Thi Hanh; Dương, Xuân Chữ; Cao, Thi Kim Hoang
2015Optimization the Extraction Process for Determnation of Flavonoids and Antioxidant Capacity From Soybean SeedsDương, Thị Phượng Liên; Phan, Thị Bích Trâm; Hà, Thanh Toàn
2016The Changes in Antioxidant Capacity of Soybean (Glycine max (L.) Merrill) and Mung Bean (Vigna radiate (L.)Wilczek) during Germination ProcessDương, Thị Cẩm Tuyên; Dương, Thị Phượng Liên; Hà, Thanh Toàn
2016Time and temperature dependence of antioxidant activity from soybean seeds (Glycine max L. Merr.) during germinationDương, Thị Phượng Liên; Hà, Thanh Toàn; Phan, Thị Bích Trâm; Trần, Minh Phúc
2021Trường Đại học Cần Thơ và sứ mệnh phục vụ phát triển bền vững vùng ĐBSCLHà, Thanh Toàn
2018Tuyển chọn nấm men chịu nhiệt lên men rượu vang trái giác (Cayratia trifolia L.) của tỉnh Kiên Giang =Đoàn, Thị Kiều Tiên; Huỳnh, Thị Hoàng Anh; Nguyễn, Ngọc Thạnh; Huỳnh, Xuân Phong; Hà, Thanh Toàn; Ngô, Thị Phương Dung