Browsing by Author Lý, Nguyễn Bình

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Decontamination of Pangasius fish (Pangasius hypophthalmus) with chlorine or peracetic acid in the laboratory and in a Vietnamese processing companyTống, Thị Ánh Ngọc; Lý, Nguyễn Bình; Haute, Sam Van; Sampers, Imca; Devlieghere, Frank; Samapundo, Simbarashe; Heyndrickx, Marc
2014Evaluation of the microbiological safety and quality of Vietnamese Pangasius hypophthalmus during processing by a microbial assessment scheme in combination with a self-assessment questionnaireTống, Thị Ánh Ngọc; Jacxsens, Liesbeth; Noseda, Bert; Samapundo, Simbarashe; Lý, Nguyễn Bình; Heyndrickx, Marc; Devlieghere, Frank
2018Khảo sát quy trình chế biến cá tra phi lê đông lạnh tại công ty TNHH MTV Ấn Độ Dương (Công ty Cổ phần Nam ViệtLý, Nguyễn Bình; Triệu, Thị Đà Quy
2018Khảo sát quy trình công nghệ chế biến cá tra phi lê đông lạnh tại công ty cổ phần Nam Việt (Công ty (TNHH Ấn Độ Dương)Lý, Nguyễn Bình; Nguyễn, Thị Phỉ
2018Khảo sát quy trình sản xuất cá tra phi lê lạnh đông tại công ty cổ phần Nam ViệtLý, Nguyễn Bình; Lê, Thị Diễm Mi
2013Microbial ecology of Vietnamese Trafish (Pangasius hypophthalmus) fillets during processingTống, Thị Ánh Ngọc; Lý, Nguyễn Bình; Noseda, Bert; Samapundo, Sombarashe; Broekaert, Katrien; Raschaert, Geertrui; Heyndrickx, Marc; Devlieghere, Frank
2020Nghiên cứu sự phát triển của Coliform và Eschertchia coli trên phi lê cá rô phi khi bảo quản ở nhiệt độ thấpNguyễn, Thị Kiều Diễm; Mai, Thị Tuyết Nga; Lý, Nguyễn Bình
2020Tối ưu hóa quá trình biến tính hợp chất chức năng puerarin trong sắn dãy bằng enzyme maltogenic amylaseTrần, Quốc Bình; Phạm, Thị Minh Hoàng; Lý, Nguyễn Bình; Lê, Quang Trí