Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Ngôn ngữ
English
Tiếng Việt
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
LRC
Digital repo
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
CTU LRC Digital Repository
Browsing by Author Tống, Thị Ánh Ngọc
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 17 of 17
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Ảnh hưởng của bao bì và nhiệt độ đến chất lượng của rau mồng tơi (Basella alba) trong quá trình bảo quản
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Đinh, Văn Khánh Linh
2015
Decontamination of Pangasius fish (Pangasius hypophthalmus) with chlorine or peracetic acid in the laboratory and in a Vietnamese processing company
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Lý, Nguyễn Bình
;
Haute, Sam Van
;
Sampers, Imca
;
Devlieghere, Frank
;
Samapundo, Simbarashe
;
Heyndrickx, Marc
2013
Dynamics of microbiological quality and safety of Vietnamese Pangasianodon hypophthalmus during processing
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Noseda, Bert
;
Rosseel, Lodewijk
;
Devlieghere, Frank
;
Jacxsens, Liesbeth
2014
Evaluation of the microbiological safety and quality of Vietnamese Pangasius hypophthalmus during processing by a microbial assessment scheme in combination with a self-assessment questionnaire
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Jacxsens, Liesbeth
;
Noseda, Bert
;
Samapundo, Simbarashe
;
Lý, Nguyễn Bình
;
Heyndrickx, Marc
;
Devlieghere, Frank
2016
Evaluation of the safety and quality of wash water during the batch washing of Pangasius fish (Pangasius hypophthalmus) in chlorinated and non-chlorinated water
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Sampers, Imca
;
Meulenaer, Bruno De
;
Haute, Sam Van
;
Devlieghere, Frank
;
Samapundo, Simbarashe
;
Heyndrickx, Marc
2018
Khảo sát các quá trình ảnh hưởng đến quá trình lên men rượu từ xơ mít
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Dương, Thị Phượng Liên
;
Nguyễn, Thị Mỹ Ngọc
2018
Khảo sát hiệu quả của dung dịch Dioxide và Axit peraxetic đến sự giảm mật số vi sinh vật và chất lượng của rau mồng tới ( Basella alba)
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Nguyễn, Cẩm Tú
;
Phạm, Hồng Nhị
;
Phan, Thị Thanh Quế
2018
Khảo sát kiến thức và thái độ về an toàn thực phẩm của người tiêu dung thực phẩm đường phố tại một số quận, huyện ở tp. Cần Thơ
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Phạm, Thị Huỳnh Như
2018
Khảo sát một số yếu tố ảnh hưởng đến quá trình lên men giấm vang từ xơ mít
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Đoàn, Thanh Hải
2018
Khảo sát quy trình chế biến cá tra fillet đông lạnh và đánh giá sự ô nhiễm vi sinh vật trong nước và trên bề mặt tiếp xúc
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Dương, Thị Phượng Liên
;
Bành, Nguyễn Vĩnh Nghi
2018
Kiến thức và thái độ về an toàn thực phẩm của người tiêu dùng thực phẩm đường phố trên địa bàn tỉnh Hậu Giang năm 2017 =
Lê, Vĩnh Hòa
;
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Lê, Nguuyễn Đoan Duy
;
Nguyễn, Văn Lành
2013
Microbial ecology of Vietnamese Trafish (Pangasius hypophthalmus) fillets during processing
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Lý, Nguyễn Bình
;
Noseda, Bert
;
Samapundo, Sombarashe
;
Broekaert, Katrien
;
Raschaert, Geertrui
;
Heyndrickx, Marc
;
Devlieghere, Frank
2016
Microbiota of frozen Vietnamese catfish (Pangasius hypophthalmus) marketed in Belgium
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Devlieghere, Frank
;
Samapundo, Simbarashe
;
Heyndrickx, Marc
2018
Tận dụng phụ phẩm xơ mít trong chế biến giấm vang
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Hồ, Huỳnh Thoại
2018
Tận dụng phụ phẩm xơ mít trong sản xuất rượu vang
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Bùi, Thị Ánh Ngọc
2018
Tìm hiểu quy trình sản xuất các tra và đánh giá sự ô nhiễm vi sinh vật trên mẫu cá tra Fillet
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Lâm, Thị Việt Hà
;
Huỳnh, Minh Châu
2018
Đánh giá hệ thông quả lý chất lượng HACCP của mặt hang cá tra fillet bằng công cụ chuẩn đoán (Diagnostic instrument) tại Công ty TNHH công nghiệp thủy sản miền Nam
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Đoàn, Quốc Khoa