Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13890
Title: KHảo sát sự thay đổi hàm lượng ϒ-oryzanol trong nuôi cấy Aspergillus oryzae và thử nghiệm chế biến amazake
Authors: Nguyễn, Công Hà
Đỗ, Thu Thảo
Keywords: Công nghệ thực phẩm
Issue Date: 2018
Publisher: Trường Đại học Cần Thơ
Abstract: Kkảo sát sự thay đổi hàm lượng ϒ-oryzanol trong nuôi cấy Aspergillus oryzae và thử nghiệm chế biến amazake
URI: http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13890
Appears in Collections:Trường Nông nghiệp

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_file_
  Restricted Access
1.42 MBAdobe PDF
Your IP: 18.226.187.24


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.