Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13919
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorTống, Thị Ánh Ngọc-
dc.contributor.authorHồ, Huỳnh Thoại-
dc.date.accessioned2019-09-30T23:29:10Z-
dc.date.available2019-09-30T23:29:10Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/13919-
dc.description.abstractTận dụng phụ phẩm xơ mít trong chế biến giấm vangvi_VN
dc.language.isovivi_VN
dc.publisherTrường Đại học Cần Thơvi_VN
dc.subjectCông nghệ thực phẩmvi_VN
dc.titleTận dụng phụ phẩm xơ mít trong chế biến giấm vangvi_VN
dc.typeThesisvi_VN
Appears in Collections:Khoa Nông nghiệp & Sinh học Ứng dụng

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_file_
  Restricted Access
2.34 MBAdobe PDF
Your IP: 3.215.79.68


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.