Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14098
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorTrần, Thanh Trúc-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thùy Linh-
dc.date.accessioned2019-10-01T02:28:41Z-
dc.date.available2019-10-01T02:28:41Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14098-
dc.description.abstractNghiên cứu khả năng chế biến và bảo quản chả tôm có bổ sung bột cà rốtvi_VN
dc.language.isovivi_VN
dc.publisherTrường Đại học Cần Thơvi_VN
dc.subjectCông nghệ thực phẩmvi_VN
dc.titleNghiên cứu khả năng chế biến và bảo quản chả tôm có bổ sung bột cà rốtvi_VN
dc.typeThesisvi_VN
Appears in Collections:Trường Nông nghiệp

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_file_
  Restricted Access
2.53 MBAdobe PDF
Your IP: 18.218.129.100


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.