Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Ngôn ngữ
English
Tiếng Việt
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
LRC
Digital repo
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
LRC Digital Repository
Search
Search:
All of DSpace
Khóa luận đại học
Trường Thủy sản
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 191-195 of 195 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
...
17
18
19
20
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Ảnh hưởng của các yếu tố kỹ thuật đến chất lượng sản phẩm snack từ thịt lươn (Monopterus albus)
Nguyễn, Lê Anh Đào
;
Nguyễn, Ngọc Quyến
2021
Sự biến đổi chất lượng của bánh cá tẩm bột chiên từ thịt vụn cá tra (Pangasianodon hypophthalmus) trong quá trình bảo quản lạnh và lạnh đông
Đỗ, Thị Thanh Hương
2021
Nghiên cứu ảnh hưởng của phương pháp xử lý và điều kiện chiết rút đến chất lượng Gelatin từ da cá trê phi (Clarias gariepinus).
Vương, Thanh Tùng
;
Nguyễn, Thị Kiều Loan
2021
Nghiên cứu sản xuất sản phẩm đầu tôm thẻ chân trắng (Litopenaeus vannamei) sấy tẩm gia vị ăn liền.
Vương, Thanh Tùng
;
Kim, Thi Linh
2021
Nghiên cứu quy trình chế biến sản phẩm chà bông từ thịt lươn (Monopterus albus)
Nguyễn, Quốc Thịnh
;
Nguyễn, Thị Mỹ Hạnh
Discover
Author
2
Lê, Thị Tú Trinh
1
Bùi, Bão Xuyên
1
Bùi, Chí Khải
1
Bùi, Thị Huỳnh Như
1
Bùi, Thị Thanh Tuyền
1
Bạch, Như Thảo
1
Cao, Minh Tuấn
1
Châu, Diễm Thùy
1
Cái, Thị Phương Ly
1
Danh, Hoàng Khang
.
next >
Date issued
100
2020
82
2019
13
2021
Has File(s)
195
true