Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Ngôn ngữ
English
Tiếng Việt
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
LRC
Digital repo
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
CTU LRC Digital Repository
Search
Search:
All of DSpace
Tạp chí Khoa học
Khoa học ĐH Đồng Tháp
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.038 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Ảnh hưởng của tỷ lệ phối trộn bột gạo/bột nếp và tỷ lệ thanh long ruột đỏ đến chất lượng bánh mochi thanh long ruột đỏ nhân đậu xanh
Diệp, Kim Quyên
2019
Ảnh hưởng của tỷ lệ phối trộn bột trà xanh và chế độ nướng đến chất lượng và giá trị cảm quan của bánh yến mạch bổ sung bột trà xanh
Diệp, Kim Quyên
2019
Ảnh hưởng của tỷ lệ phối chế dịch gấc, tỷ lệ đường, gelatin và chế độ gia nhiệt đến chất lượng kẹo dẻo thốt nốt bổ sung gấc
Diệp, Kim Quyên
;
Vũ, Thị Thanh Đào
2022
Nghiên cứu tạo quy trình chế biến khô xơ mít
Diệp, Kim Quyên
2023
Nghiên cứu chế biến mứt đông từ trái trâm (Syzygium Cumini) bổ sung dịch trích hoa atiso đỏ (Hibiscus Sabdariffa)
Diệp, Kim Quyên
;
Ngô, Thị Thanh Ngân
Discover
Author
1
Ngô, Thị Thanh Ngân
1
Vũ, Thị Thanh Đào
Subject
2
Độ ẩm dừng
1
Atiso đỏ
1
Bánh mochi
1
Bột gạo
1
Bột nếp
1
Bột trà xanh
1
Chất chống oxi hóa
1
Chất xơ
1
Gấc
1
Khô
.
next >
Date issued
2
2019
1
2021
1
2022
1
2023
Has File(s)
5
true