Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14022
Title: Khảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng bánh gạo dẻo Hàn Quốc bổ sung gạo nếp than (Oryza sativa L. Glutinous Tanaka)
Authors: Nhan, Minh Trí
Nguyễn, Thị Cẩm Tiên
Keywords: Công nghệ thực phẩm
Issue Date: 2018
Publisher: Đại học Cần Thơ
Abstract: Khảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng bánh gạo dẻo Hàn Quốc bổ sung gạo nếp than (Oryza sativa L. Glutinous Tanaka)
URI: http://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/14022
Appears in Collections:Trường Nông nghiệp

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_file_
  Restricted Access
2.34 MBAdobe PDF
Your IP: 18.221.112.220


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.