Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73518
Nhan đề: Purification and characteration of xylanase from aspegillus oryzae VTCC F187
Tác giả: Do, Thi Tuyen
Hoang, Thu Huyen
Nguyen, Sy Le Thanh
Hoang, Thi Yen
Dao, Thi Mai Anh
Từ khoá: Aspergillus oiyzae VTCC F187
DEAE
Sephadex
Xylanase
Năm xuất bản: 2020
Tùng thư/Số báo cáo: Tạp chí Công nghệ Sinh học;Số 04(18) .- Tr.723-732
Tóm tắt: Xylanase is produced by many bacteria and fungi, among which Aspergillus oryzae is considered as a potential source. In this study, a xylanase was isolated and purified from the crude culture filtrate of Aspergillus oryzae VTCC F187 after 7 days of growth on the optimal culture containing 7% corncob and 5% soybean powder under liquid-state fermentation. After two steps purification process including gel filtration chromatography (Sephadex G-75) incorporating with anion-exchange chromatography (DEAE-sephadex), obtained xylanase was purified with the yield and purity of 24.9% and 3.91 fold, respectively.
Định danh: https://dspace.ctu.edu.vn/jspui/handle/123456789/73518
ISSN: 1811-4989
Bộ sưu tập: Công nghệ sinh học

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
_file_
  Giới hạn truy cập
1.96 MBAdobe PDF
Your IP: 18.221.236.119


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.