Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Ngôn ngữ
English
Tiếng Việt
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
LRC
Digital repo
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
LRC Digital Repository
Browsing by Author Dương, Thị Phượng Liên
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 9 to 19 of 19
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Hepatoprotective Effect of Tofu Processed from Germinated Soybean on Carbon Tetrachloride Induced Chronic Liver Injury in Mice
Dương, Thị Phượng Liên
;
Hà, Thanh Toàn
;
Phan, Thị Bích Trâm
;
Nguyen, Thi Hanh
;
Dương, Xuân Chữ
;
Cao, Thi Kim Hoang
2016
Hepatoprotective effect ofsilymarin on chronic hepatotoxicity in mice inducedby carbon tetrachloride
Dương, Thị Phượng Liên
;
Hà, Thanh Toàn
;
Phan, Thị Bích Trâm
;
Nguyen, Thi Hanh
;
Dương, Xuân Chữ
;
Cao, Thi Kim Hoang
2018
Khảo sát ảnh hưởng của điều kiện sấy đến hoạt tính chống Oxy hóa của Trà Xanh (Camellia sinensis)
Dương, Thị Phượng Liên
;
Nguyễn, Thị Huyền Trân
2018
Khảo sát các quá trình ảnh hưởng đến quá trình lên men rượu từ xơ mít
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Dương, Thị Phượng Liên
;
Nguyễn, Thị Mỹ Ngọc
2018
Khảo sát quy trình chế biến cá tra fillet đông lạnh và đánh giá sự ô nhiễm vi sinh vật trong nước và trên bề mặt tiếp xúc
Tống, Thị Ánh Ngọc
;
Dương, Thị Phượng Liên
;
Bành, Nguyễn Vĩnh Nghi
2016
Kinetic of Chlorophyll Degradation and Color Change in Bitter Gourd During Heat Treatment
Dương, Thị Phượng Liên
2016
Kinetic of the Physical Quality Changes During Deep fat Frying of Sweet Potato Chip
Dương, Thị Phượng Liên
2015
Optimization the Extraction Process for Determnation of Flavonoids and Antioxidant Capacity From Soybean Seeds
Dương, Thị Phượng Liên
;
Phan, Thị Bích Trâm
;
Hà, Thanh Toàn
2018
Study Of The Drying And Bioactive Compounds Degradation Kinetics Of Of Germinated Soybean Seeds During Microwave Processing
Dương, Thị Phượng Liên
2016
The Changes in Antioxidant Capacity of Soybean (Glycine max (L.) Merrill) and Mung Bean (Vigna radiate (L.)Wilczek) during Germination Process
Dương, Thị Cẩm Tuyên
;
Dương, Thị Phượng Liên
;
Hà, Thanh Toàn
2016
Time and temperature dependence of antioxidant activity from soybean seeds (Glycine max L. Merr.) during germination
Dương, Thị Phượng Liên
;
Hà, Thanh Toàn
;
Phan, Thị Bích Trâm
;
Trần, Minh Phúc